Åpningstider i Juli: Man - Fre 10-14

Book en befaring

Noen ganger kan faghjelp være ønskelig for å finne sitt nye ildsted. I de tilfellene hvor man må rehabilitere sin skorstein eller sette opp en ny stålpipe, er befaringer ofte en nødvendighet.

Nedenfor har du mulighet til å booke din egen avtale rett i vår avtalebok.

Når ønsket tjeneste er valgt, vil du i kalenderen se de datoene som er ledige markert i sort. (Det kan hende du må bla til neste måned.)

Når en dag med ledig tidspunkt er funnet, dukker tilgjengelige klokkeslett opp. Fyll deretter inn dine detaljer og "Reserver".

Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt nye ildsted!

Om Varmeøkonomi AS

Vårt familieeide selskap ble opprettet i 1970 og stiftet som aksjeselskap i 2013. Vi er etablert på Undrumshøy i Vestfold, langs den gamle E18, i bygget som tidligere var kjent som "By the way".

Varmeøkonomi AS er medlem av Ildstedet, Norges mest erfarne gruppering av faghandelsbutikker i varmebransjen, og er en autorisert leverandør av de fremste leverandørene av ildsteder og skorsteiner i Norge.

I vårt showroom kan du finne over hundre ildsteder utstilt, fra bl.a. Dovre, Jøtul, Nordpeis, Norsk Kleber, Planika, Scan og Ulefos.

Varmeøkonomi AS leverer totalløsninger innenfor ildsteder og stålskorsteiner og vårt fokus er kompetanse, service og kvalitet, for at du som kunde skal sitte igjen med en visshet om at ditt ildsted er riktig dimensjonert og korrekt montert.

Du finner oss her:

Varmeøkonomi AS
Undrumsdalveien 251, 3176 Undrumsdal

Man-Fre, 09-17
Lørdag, 10-14

Telefon; 33061040
Epost: post@varmeokonomi.no

Ta meg hit